Vi behöver toppa vår produktionsavdelning och letar efter en mångsidig projektledare med säljerfarenhet och minst tio års erfarenhet av projektledning. Du är lika mycket Projektledare som du är Produktionsledare. 


Vi ser att du kanske har arbetat på en byrå, produktionsbolag och/eller liknande. Du trivs i en koordinerande roll där du får kommunicera och agera länken mellan parterna som ingår i projektet.


Vi ser gärna att du har erfarenhet från filminspelningar, kanske som producent, produktionsledare, eller produktionskoordinator på drama eller från reklam- eller beställningsfilm, utöver din erfarenhet som projektledare att du även har säljerfarenhet, ett brett nätverk och ett driv för att generera “new business”, ta hand om befintliga kunder och generera nya. 


Som person är du social och prestigelös och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du är van vid och trivs i rollen som ansvarig gentemot kunder. En team-player som är driven och fungerar lika bra i gruppdynamiken som med att driva projekt ensam. Du är en fena på budgetering, har bra datorvana och kan använda de flesta ordbehandlings- och kalkylprogram. Du har både en kreativ ådra och en analytisk förmåga. 


Vi ser att du som person är tydlig, lätt kan följa arbetsprocesser och är en vän av ordning och reda. Du är nyfiken på nya arbetssätt och har “lätt att lära”. Du är lösningsorienterad och flexibel då det många gånger handlar om att planera, reagera, omplanera - plan your work, work your plan - utifrån vad varje situation kräver.


I rollen som Projektledare hos oss har du en viktig roll i att planera, koordinera, samordna, budgetera och leda projekt från start till leverans. I rollen ingår även ibland att leda arbetet på våra inspelningsplatser. Arbetet sker i nära samarbete med våra producenter. 


Du är med i hela produktions- och inspelningskedjan i allt från att planera arbetet, bryta ned manus, budgetera, arbetsleda, och leta efter passande inspelningsplatser och medarbetare. Ute på inspelningar är du både kontaktperson och en viktig informationskälla för både interna och externa medarbetare samt medverkande. Under inspelning koordinerar du arbetet så att rätt person är på plats vid rätt tillfälle och du är producentens högra hand.


Du har kundkontakten med alla våra kunder genom hela produktionsprocessen, och du tar även initiativ till att kontakta nya presumtiva kunder. 


Du kommer utgå från vår produktionskontor i Malmö men det kan hända att arbetet sker på vårt Kristianstadskontor. 


B-körkort är ett krav.Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning
  • Minst 10 års erfarenhet som Projektledare på byrå eller filmproduktionsbolag
  • Flytande kunskaper i Svenska och Engelska
  • Goda kunskaper i Office eller liknande kalkyl- och ordbehandlingsprogram
  • Förståelse för budget
  • Förståelse för den kreativa processen


Meriterande:

  • Säljerfarenhet
  • Filmerfarenhet
  • Brett kontaktnät


Omfattning:

Heltid. Tillträde och ersättning enligt överenskommelse. 


Ansökan med minst: CV, relevanta referenser och ett personligt brev.


Skicka till: info@attractionfilm.com Attraction Film of Sweden (AFOS) startade 2009 och är ett företag som till största delen består av kreatörer. In-house finns regissörer, fotografer, Art Directors, animatörer och producenter. Målet för AFOS är alltid att göra high-end content med en personlig touch. Vi är ett prestigelöst och målmedvetet team, vår passion är film och TV. 

JOIN US!